Bruiloften

Jullie bruiloft is een unieke, liefdevolle dag. Een dag vol emotie, mooie details, prachtige locatie(s) en alle mensen die je lief zijn. Zo’n dag wil je nooit meer vergeten en iedere keer weer opnieuw beleven. Ik wil je daar graag bij helpen.

Spreekt mijn fotografiestijl jou aan en wil je meer weten over mijn werkwijze en fotografie, vul dan het contactformulier in en ik stuur je mijn weddingbrochure. We kunnen dan een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek en kijken of ik voor jullie de juiste fotograaf ben. 

De prijzen voor mijn bruidsfotografie beginnen bij €1795. Je krijgt dan:
- 6 uur fotografie;
- minimaal 250 digitale bestanden in hoge resolutie;
- een online gallery, zodat je gratis de foto's kunt downloaden, afdrukken en delen met vrienden en familie;
- een kleine preview binnen een week na je bruiloft;
- een prachtig klein fine-art fotoboek

Uitgebreide informatie en extra mogelijkheden staan in de weddingbrochure. 


...

 

Loveshoots en boudoir

Foto’s van jezelf moeten de mooiste zijn die je ooit hebt gezien. Foto’s waar je puur en echt op staat. Foto’s die je hart weerspiegelen of, in het geval van een loveshoot, jullie relatie laten zien. Intimiteit en passie is kenmerkend voor mijn fotografie.

Ik wil zulke foto’s maken en daar wil ik de tijd voor nemen. Ik wil je leren kennen, tijd met je doorbrengen, omdat voor de camera staan niet iets is wat je dagelijks doet.

Ik kom graag bij jou thuis om foto’s te maken of we gaan op zoek naar een locatie die jou of jullie aanspreekt.

De investering voor een loveshoot of boudoirshoot is €395. We nemen dan uitgebreid de tijd om foto's te maken en je krijgt ongeveer 40-50 foto's digitaal aangeleverd. Als kado krijg je er een klein foto album bij, zodat je foto's niet alleen op de computer blijven staan. 

Heb je interesse, ga dan naar de contactpagina en neem contact met mij op. Ik stuur je dan een online brochure, met nog uitgebreide informatie.